Sejem Spielwarenmesse, specializiran za igro in igrače, je največji in najpomembnejši sejem te vrste v Evropi in predstavlja ključno stičišče za to področje. Letos poteka 70. obletnica sejma in prav letos se KOOKAM prvič predstavlja, kot eden izmed novih, inovativnih razstavljavcev.

Sejem Spielwarenmesse bo potekal med 30. januarjem in 3. februarjem 2019 v Nurmbergu v Nemčiji, povezal pa bo vse glavne mednarodne odločevalce s področja igrač. Na sejmu se predstavljajo in ga obiskujejo že uveljavljene znamke, novi start-upi, kupci za velike verige, neodvisni prodajalci in veliko medijskih predstavnikov, ki iščejo nove trend artikle s področja igrač in iger.

Razstavni prostor KOOKAM lahko obiščete v Hali 3 (C-49, D-36), kjer vas bo pričakala naša KOOKAM ekipa, ki vam bo povedala vse o KOOKAM zgodbi, obenem pa boste lahko na licu mesta preizkusili tudi enostavno uporabo in sestavljanje izdelkov. Dodatno bo KOOKAM predstavljen še v Baby & Infant delu sejma, saj je bil naša otroška posteljica, ki raste z otrokom izbrana, kot ena izmed top artiklov. V sekciji »Toy Award« pa je bila naš jahalni konjiček prav tako izbran kot eden izmed artiklov, ki se potegujejo za nagrado žirije.

Sejem Spielwarenmesse v številkah:

  • 2901 razstavljavcev iz 68 držav
  • 895 razstavljavcev, ki se predstavljajo le na tem sejmu
  • 70,000 obiskovalcev iz 130 držav
  • 1 milijon predstavljenih produktov
  • 120,000 novih produktov