KOOKAM kreativni dnevi so dogodki, ki jih organiziramo redno, saj vedno znova ugotavljamo, da kreativnost ne pozna meja in otroci ter odrasli sestavljajo res zanimive izdelke – nekateri izdelki pa na ta način lahko postanejo tudi del našega stalnega prodajnega programa.

Tokratni, že tretji kreativni dan, je potekal kot uvod v jesenske počitnice in, slabemu vremenu navkljub, to ni zmotilo številčnih obiskovalcev. Mali in veliko ustvarjalci so zelo hitro osvojili KOOKAM logiko sestavljanja in ustvarjanja, zato so navdušeno pregledovali stojala z elementi, nabirali različne elemente, plastične vložke in kovinske navoje, kot že izkušeni ustvarjalci.

Naša želje je organizirati dogodke, ki povezujejo svet odraslih in otrok, da se lahko skupaj družijo, se učijo in si nabirajo nove izkušnje. Videlo se je, da vsi uživajo, brez joka ali prepiranja, najmanjši obiskovalci so popolnoma pozabili na čas in sploh niso opazili naše snemalne ekipe, ki je na ta dan snemala promocijski video.

In prav to ozračje je pripomoglo, k temu, da so nastale čudovite kreacije. Nekatere narejene po navodilih, druge po domišljiji, nekatere uporabne, druge za igro, prav vsem pa je bil skupen kvalitetno izkoriščen čas druženja staršev z otroci v kreativnem ustvarjanju.

Skupaj nam je uspelo izpeljati še en dan smeha, druženja in zabave. Hvala vsem, ki ste sodelovali na našem 3. KOOKAM kreativnem dnevu. Skupaj smo pokazali kako veliko moč ima KOOKAM kreativni prostor.