Blog

  1. Bili smo del največjega evropskega sejma igrač

    KOOKAM je v začetek novega leta 2019 zakorakal s polno paro, saj smo se uspešno predstavili na kar dveh mednarodnih sejmih – Spielwarenmesse v Nemčiji in Furniture Show v Veliki Britaniji. Naša želja je bila, da nas ljudje vidijo, opazijo in slišijo našo zgodbo. Da ustvarimo trdne in trajne vezi, ki trajajo.

    Preberi več
  2. KOOKAM pohištvo za krepitev povezanosti med starši in otroci

    KOOKAM ekipa je tokrat govorila z Leom Ivandičem, ki je certificirani predavatelj ter svetovalec in deluje v Šoli čustvene inteligence, kjer sodeluje pri razvoju in izvajanju programov za izboljšanje komunikacije in odnosov, izražanje čustev in osebnostno rast. Zaupal nam je svoj pogled na družinsko dinamiko in kakšne so koristi KOOKAM pohištva in igrač. 

    Preberi več
  3. KOOKAM se prvič predstavlja na sejmu Spielwarenmesse v Nemčij

    Sejem Spielwarenmesse, specializiran za igro in igrače, je največji in najpomembnejši sejem te vrste v Evropi in predstavlja ključno stičišče za to področje. Letos poteka 70. obletnica sejma in prav letos se KOOKAM prvič predstavlja, kot eden izmed novih, inovativnih razstavljavcev.

    Preberi več
  4. Kreativni dan KOOKAM na Bledu TNP Infocenter Triglavska roža

    KOOKAM kreativni dnevi so dogodki, ki jih organiziramo redno, saj vedno znova ugotavljamo, da kreativnost ne pozna meja in otroci ter odrasli sestavljajo res zanimive izdelke – nekateri izdelki pa na ta način lahko postanejo tudi del našega stalnega prodajnega programa.

    Preberi več