360  Stol X  Stol X

Stol X

40003

KOOKAM Stol X je nepogrešljiv kos pohištva za majhne balkone, kjer imate le malo prostora. Stol X v sebi namreč skriva majhno izvlečno poličko, ki jo lahko uporabite kot mizico, kamor odložite svojo skodelico, ko na balkonu ali terasi srkate vaš najljubši čaj. Odlično se kombinira z KOOKAM Mizi X, 40004.

Tako nizko, kot 144,94 €
Razpoložljivost: Na zalogi

Če je na vašem balkonu prostora le za dva stola, lahko dva KOOKAM Stola X povežete z izvlečno poličko in nastane majhna mizica. Elegantna izpeljava za majhne prostore, kjer želite maksimalen izkoristek.

Stol X z izvlečno poličko se lepo poda tudi k jedilni mizi saj je prilagojen sedenju odraslega človeka.

KOOKAM lesen Stol X je izdelan iz bukovih vezanih plošč, ki imajo vse lastnosti masivnega lesa, le da je ojačana njegova trdnost, zmanjšano pa je raztezanje, upogibanje in krčenje lesa.

Les je topel naravni material, ki dviga vibracijo bivalnim prostorom. Pozitivni pa so tudi učinki na počutje človeka, saj naj bi zmanjševal stres, razburjenje in pomirjal utrip srca.

KOOKAM modularno pohištvo in čudovito lastnost, ki se ji reče cikličnost. To pomeni, da vsak KOOKAM izdelek lahko razstavimo in ponovno uporabimo, kot kak drug kos pohištva.

Slika
Tehnične podrobnosti
Teža paketa 6.3000
KOOKAM lastnost Več izdelkov v enem
Vrsta uporabe Pohištvo
Starost uporabnika 8-99 let
Število možnih sestavov 1
Obdelava Les je površinsko obdelan z medicinskim oljem
Način povezovanja Kotno ploskovno

RELATED PRODUCTS