360 Otroška posteljica Otroška posteljica

Otroška posteljica

30003

KOOKAM lesena otroška posteljica je primerna za dojenčke in otroke do petih let starosti. Varnost posteljice je bila preverjena v laboratoriju za pohištvo in izdelek ustreza vsem pogojem standarda EN-716.

Postelja omogoča nastavljivo višino ležišča za otroka in nastavljivo višino ograje, iz nje lahko naredite posteljo za malčka brez stranic, z nekaj dodatnimi elementi, pa lahko naredite tudi veliko, 90x200cm, posteljo.

Tako nizko, kot 568,76 €
Razpoložljivost: Na zalogi

KOOKAM otroška postelja je prvi KOOKAM izdelek s katerim boste opremili kreativni prostor za vašega otroka. Otroško posteljico lahko nadgradite še z drugimi KOOKAM elementi, tako da postelja postane tudi igralnica. Na zunanjo čelno stran lahko sestavimo poljubne elemente.

Postelja omogoča nastavljivo višino ležišča za otroka. Ko otrok raste se spušča višina ležišča, tako da je v stojnem položaju glava vedno v višini ograje.

Otrok zaradi vertikalnih letvic ne more plezati po ograji. Ko starši presodijo, da je za otroka varno lahko del ograje (npr. 3 sredinske palice) odmaknejo, tako da lahko sam vstane ali gre sam v posteljo.

Da se bo otrok lažje privadil večje postelje, postelji lahko snamete ograjo iz vertikalnih letvic in mu s samo 4 vijaki in dvema KOOKAM elementoma naredite ograjo.

Čelno stranico postelje lahko izkoristite kot igralno polje za zatikanje KOOKAM igralnih elementov kjer otroci eksperimentirajo igro s starši. Tako KOOKAM posteljica ni več le spalni kotiček ampak postane KOOKAM je kreativni prostor povezovanja, kjer se srečajo svet otrok, domišljije in staršev.

KOOKAM  skozi  igro sestavljanja povezuje starše in otroke. Pri timskem delu nas spodbuja k radovednosti, kreativnosti, načrtovanju, krepi fino motoriko in spoznavanje tehnike na zabaven in poučen način.

KOOKAM je izdelek, ki raste z vami, da bi vi rasli z njim.

Slika
Tehnične podrobnosti
Teža paketa 28.8000
KOOKAM lastnost Izdelek, ki raste z nami
Vrsta uporabe Pohištvo
Število možnih sestavov 1
Obdelava Les je površinsko obdelan z medicinskim oljem
Način povezovanja Kotno ploskovno

RELATED PRODUCTS