360 Miza X Miza X

Miza X

40004

Miza X je primerna za manjše balkone in terase. Na njej je dovolj prostora za serviranje kave, prigrizkov in vaze s cvetlicami. Pod mizo pa je tudi polička, kamor dame lahko odložijo svojo torbico. Odlično se kombinira s Stolom X 40003.

Tako nizko, kot 166,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi

Poleg manjših teras in balkonov, vam bo Miza X odlično služila tudi kot rezervna miza v primeru večjega števila gostov, saj je razstavljena in sestavljena le v nekaj minutah. Prav zaradi te lastnosti, bo tudi vaša zvesta sopotnica na dopustu, če jo boste le imeli varno zaščiteno pred vremenskimi vplivi.

KOOKAM lesena Miza X je izdelana iz bukovih vezanih plošč, ki imajo vse lastnosti masivnega lesa, le da je ojačana njegova trdnost, zmanjšano pa je raztezanje, upogibanje in krčenje lesa.

Les je topel naravni material, ki dviga vibracijo bivalnim prostorom. Pozitivni pa so tudi učinki lesa na počutje človeka, saj zmanjšuje stres, razburjenje in pomirja utrip srca.

KOOKAM modularno pohištvo in čudovito lastnost, ki se ji reče cikličnost. To pomeni, da vsak KOOKAM izdelek lahko razstavimo in ponovno uporabimo kot kak drug kos pohištva.

Slika
Tehnične podrobnosti
Teža paketa 9.7000
KOOKAM lastnost Darilo
Vrsta uporabe Pohištvo
Starost uporabnika 8-99 let
Število možnih sestavov 1
Obdelava Les je površinsko obdelan z medicinskim oljem
Način povezovanja Kotno

RELATED PRODUCTS