360 Previjalna miza s posteljo Previjalna miza s posteljo

Previjalna miza s posteljo

30007

KOOKAM otroška previjalna miza ima več priročnih poličk pod in nad previjalno površino, tako da imate vse potrebno v bližini. Previjalna miza je trden in varen kos pohištva, namenjen previjanju in preoblačenju vašega dojenčka, ki pa skriva v sebi še dodaten kos pohištva, za čas, ko previjalne mize ne potrebujete več in to je - postelja. Ta kombiniran 2v1 izdelek bo poskrbel, da oprema za dojenčke ne bo nikoli odveč, temveč jo boste lahko uporabljali še naprej.

Tako nizko, kot 595,36 €
Razpoložljivost: Na zalogi

Lesena, modularna previjalna miza KOOKAM, se zaradi svojega igrivega izgleda prilega v vsak prostor. Lahko jo imate v spalnici, kopalnici ali otroški sobi.

Leseni elementi so fino obdelani in gladki, robovi pa zaobljeni, s čimer zagotavljamo maksimalno udobje, varnost ter dolgo uporabo.

Previjana miza je obvezna oprema v prvih letih otrokovega življenja. Žal pa je to tudi tisti kos pohištva, ki ga v trenutku, ko otrok preraste pleničke, ne potrebujemo več. KOOKAM previjalna miza ima tukaj veliko prednost, saj ta kratkotrajni kos pohištva preoblikujemo v  posteljo, ki je primerna tako za otroka kot odraslega človeka (mere 90x200). Tako smo bolj trajnostno usmerjeni in obenem nimamo dodatnih stroškov. KOOKAM pohištvo je trajnostno usmerjeno, da vam bo služilo še mnogo let in vam prihranilo dodatne stroške, obenem pa se bo prilegalo vašim potrebam.

Previjalno mizo 30007 lahko kombiniramo z otroško posteljo 30003 in zibko 30004, kar pokrije naše potrebe po opremi za dojenčke hkrati pa imamo že vse kar potrebujemo za sobo rastočega malčka. Iz omenjenih kosov lahko sestavimo veliko 90x200 posteljo, manjšo pisalno mizo, otroški stolček, regal, ostane pa vam še nekaj elementov za lesene igrače.

Z dokupom le nekaj osnovnih kosov, pa lahko iz otroške sobe sestavimo tudi mladinsko sobo. 

Slika
Tehnične podrobnosti
Teža paketa 17.5000
KOOKAM lastnost Več izdelkov v enem
Vrsta uporabe Pohištvo
Starost uporabnika 0-99 let
Število možnih sestavov 2
Obdelava Les je površinsko obdelan z medicinskim oljem
Način povezovanja Kotno ploskovno

RELATED PRODUCTS